Nu er det marts! Forår starter! Huraa!

VI må lave opskrift med forårs stemning 🙂

Skal du lave mad til gæster?

Skal det være pænt? Temali sushi er perfekt så!

Der er ikke ret mange, der kender temali sushi i Danmark, tror jeg.

Men jeg kan godt lige at lave sushi, når jeg har gæster. Det er fordi, det er nemt at lave og ser meget fint ud.

20160228-4775

Hvad synes I?

Jeg kan også godt lige, for jeg bruger husholdningsfilm til at presse og lave grunde sushi.

Du behøver ikke bambus rullemåtte som maki sushi.

Dvs. ris klistrer ikke på fingrene. Det lyder godt, ikke?

Det tager heller ikke tid at lave 🙂

Vi har sushi-ris opskrift her.

Du kan koge de perfekte ris på ca.15 min.

Så er du klar til temali sushi.

Brug din kreativitet til at pynte 😉

 

Grunde sushi|手毬寿司|Temali sushi
Write a review
Print
Prep Time
25 min
Prep Time
25 min
Ingredients
  1. Røget laks 1 pak.
  2. Store tigerrejser (frossen) 8stk.
  3. 2spsk. eddike
  4. 2spsk. sake/ hvidvin
  5. Dåsetun i olie 1 dåse
  6. Majs dåse 1/2 dåse
  7. Japansk mayonnaise (QP mayonnaise) 1 1/2 spsk.
  8. Agurk 1/4
  9. 2 æg
  10. 2 spsk. mælk
Instructions
  1. Kog ca.500ml vand og hæld kogt vandet i skål, der frossen rejer og salt i.
  2. Pil skallen. Kog vand i en gryde. Når vandet er kogt, hæld sake og eddike og tilsæt rejerne.
  3. Kog rejerne ca. 45 sek.(indtil farve er skiftet )
  4. Steg tynd æg og skær 1/2 æggen i tynd stykke.
  5. Skær agurk tynd.
  6. Bland tun, majs og mayonnaise sammen.
  7. Nu er det klart til at pynte!
  8. Sæt husholdningsfilm på bord og sæt laks, rejer,æg eller hvad du vil pynte.
  9. Sæt 1 ingrediens mere hvis du vil.
  10. Kom sushi ris på.
  11. Lav runde og presse lidt.
Notes
  1. Miks selv og pynte hvad som helst 🙂
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Grunde sushi|手毬寿司|Temali sushi

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)