Vidste du at japanerne spiser ikke sushi hverdag, og kinesisk buffet ekistere ikke i kina?

Ris Uden Fis er din genvej til asiatisk mad og kultur. Vi byder insiders’ insights til asien med hensyn til opskrifter, rejse og kultur.

At lave asiatisk mad behøver ikke at være hverken svært eller dyrt! Vi deler kvalitetsopskrifter med udgangspunkt i gode råvarer til lave priser, så du kan lave lækker asiatisk mad uden at overskride budgettet. Vi giver dig tips til billigere råvarer og tricks til at lave maden på en nemmere måde.   

Hvem er vi

Vi hedder Charlotte og Aya – pt. begge bosat i København og oprindeligt fra henholdsvis Kina og Japan. Vi er vilde med asiatisk mad og kultur, og d. 1 Jan 2016 lancere vi risudenfis.dk for at dele vores passion med dig! Ud over lækre og nemme opskrifter blogger vi om vores kultur og deler rejsetips til Asien.

Lidt om Charlotte

Jeg flyttede til Købehavn for at tage en kandidatuddannelse indenfor innovation. Jeg er kinesisk, men er vild med Japan og har rejst rundt i landet flere gange. Når jeg ikke laver mad, nyder jeg at læse alt om kreativ tænkning og værktøjer.

Lidt om Aya

Jeg har boet i Danmark i knap tre år og arbejder til daglig i modebranchen. Og så elsker jeg selvfølgelig at lave og spise god mad. Jeg synes, at der mangler en dansk blog om asiatisk madlavning og glæder mig til at præsentere autentisk asiatisk mad, som er meget mere end sushi.

Hvorfor stiftede vi Ris Uden Fis?

Vi har begge boet i Kbh i 3 år, lærer Dansk og har Dansker kolleger på arbejde, men føler os stadigvæk ikke 100% hjemme. Vi tror at der mangler noget i vores liv, måske fordi vi ikke er så tæt på den danske samfund som vi gerne vil. 
 
Vi snakkede en dag om hvordan vi kan skabe noget nye relationer med Dansker, der kom vi med ideen at skrive om mad og kultur fra vores land. Vi håber at skabe nysgerrighed med denne her hjemmeside, du må meget gerne spørge os om vores land og kultur, eller noget praktisk feks. hvordan bruger man en bestemt asiatisk ingredient. 

Vores logo

Logoet forestiller et “R” inspireret af en onigiri (japansk risbolle med fyld) og to spisepinde.

RUF logo real

Spørgsmål eller ideer?

Har du spørgsmål eller samarbejde ideer, er du velkommen til at bruge denne her kontakt skema eller skrive til os på info@risudenfis.dk.