Vidste du at japanerne spiser ikke sushi hverdag, og kinesisk buffet ekistere ikke i kina?
Ris Uden Fis er din genvej til asiatisk mad og kultur. Vi byder insiders’ insights til asien med hensyn til opskrifter, rejse og kultur.
At lave asiatisk mad behøver ikke at være hverken svært eller dyrt! Vi deler kvalitetsopskrifter med udgangspunkt i gode råvarer til lave priser, så du kan lave lækker asiatisk mad uden at overskride budgettet. Vi giver dig tips til billigere råvarer og tricks til at lave maden på en nemmere måde.
Hvem er vi
Vi hedder Charlotte og Aya – pt. begge bosat i København og oprindeligt fra henholdsvis Kina og Japan. Vi er vilde med asiatisk mad og kultur, og d. 1 Jan 2016 lancere vi risudenfis.dk for at dele vores passion med dig! Ud over lækre og nemme opskrifter blogger vi om vores kultur og deler rejsetips til Asien.
Lidt om Charlotte
Jeg flyttede til Købehavn for at tage en kandidatuddannelse indenfor innovation. Jeg er kinesisk, men er vild med Japan og har rejst rundt i landet flere gange. Når jeg ikke laver mad, nyder jeg at læse alt om kreativ tænkning og værktøjer.
Lidt om Aya
Jeg har boet i Danmark i knap tre år og arbejder til daglig i modebranchen. Og så elsker jeg selvfølgelig at lave og spise god mad. Jeg synes, at der mangler en dansk blog om asiatisk madlavning og glæder mig til at præsentere autentisk asiatisk mad, som er meget mere end sushi.
Hvorfor stiftede vi Ris Uden Fis?
Vores logo
Logoet forestiller et “R” inspireret af en onigiri (japansk risbolle med fyld) og to spisepinde.
Spørgsmål eller ideer?
Har du spørgsmål eller samarbejde ideer, er du velkommen til at bruge denne her kontakt skema eller skrive til os på info@risudenfis.dk.