Miso suppe er næsten lige så vigtigt i den japanske kost end ris. Folk drikker det mest til morgenmad og frokost, nogle få det bare ikke nok og drikker det også til aftensmad. 

Link til vores indlæg om forskellige typer af miso 

Når du har lavet miso suppe derhjemme, kommer du måske aldrig til at betale for det i en restaurant. Nu viser jeg dig hvor nem og hurtigt det er at lave suppen. Du kan lege med forskellige grønsager.

OBS. der er ikke fast regler om hvor meget vand til hvor meget miso du skal bruge i suppen. Opskiften er bare en guide, og det handler alt om din smag. Hvis du synes suppen mangler smag, så kom mere miso i.

This slideshow requires JavaScript.

Miso suppe med tofu og wakame | 豆腐とわかめの味噌汁 | tofu to wakame no misojiru
Laver 6 dl suppe
Write a review
Print
Prep Time
2 min
Cook Time
10 min
Total Time
12 min
Prep Time
2 min
Cook Time
10 min
Total Time
12 min
Ingredients
  1. 1 spsk wakame
  2. 1 pakke tofu
  3. 2 tsk dashipulver (eller 1 tsk gærflager hvis du er vegetar, eller uden)
  4. 1 spsk miso
  5. 6 dl vand
Instructions
  1. kom vandet og dashipulvet i en gryde, og bringe det til koge
  2. skær tofu i små stykker og løg i skiver
  3. kom løget i gryden og koge 2 min til de er bløde
  4. kom wakame og tofu i, skru varmt til medium
  5. sluk for varm 2 min efter, opløse miso i suppen
Notes
  1. For at være sikker på miso er helt opløst: kom miso i en suppeske, sænke den langsomt ned i suppen, samtidig med den anden hånd rør og opløse miso med spisepinde eller spiseske.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Miso suppe med tofu og wakame | 豆腐とわかめの味噌汁 |tofu to wakame no misojiru

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)