Nabe er en gryde på japansk, og er en form af alt i en gryderet. Der er flere muligheder med ingredienser i denne her ret, fx du kan bruge hvad du har i køleskabet. Man bruger lidt af hver i denne her ret, så er det en fin måde at tom køleskabet. Man kan selvfølgelig leg med forskellige kombinationer af ingredienser, med eller uden miso, med fisk eller kød i skiver. 

Tip:

Nabe er bedste serveres med ris, eller udon nudler.

Kim chi kan købes i asiatisk marked eller selv lave.

Laks i kimchi suppe | キムチ鍋 | kimuchi nabe
Serves 3
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 0,5 stk kinakål (vasket og skær i tyk strimler)
  2. 1 spsk koreansk chillisovs (øverst til højre i billedet med ingredienser)
  3. 2 spsk miso
  4. 300 g laks i stykke
  5. 2 spsk hakket forårsløg
  6. 1 pakke silken tofu (snit siden af pakken med en kniv, fjern overskydende vand fra tofuen. snit helt pakken af og skær i terninger)
  7. 3 dl svampe
  8. kim chi (2 dl eller til smag)
Instructions
  1. Varm 1 spsk olie i en gryde, steg forårsløget og svampen. Når de er mør, tilsæt 5 dl vand og kom i koge.
  2. Når vandet er kogt, skru varm ned til medium, tilsæt resten af råvarer i pande, sæt låg på i 3 - 5 min til fisken / kødet er kogt.
Notes
  1. Kim chi kan købes i asiatisk marked eller selv lave (http://risudenfis.dk/kim-chi)
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Laks i kimchi suppe | キムチ鍋 | kimuchi nabe

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)