Der er mange, der har spurgt om man selv kan lave dej til Gyoza.
Det kan man sagtens 😉 Og en god ting er, at dejen kan fryses.
Derfor laver jeg masser af dej, når jeg har tid, og putter den i fryseren.
Så behøver jeg ikke at lave hele helt fra bunden af hver gang.
Ingredienserne er meget simple.
Det vigtigste er at bruge KOGT VAND.

20160228-4866  20160228-467320160228-4674  20160228-467520160228-4676 20160228-4870 20160228-489220160228-4898 

 

Hjemmelavet gyozadej
Yields 50
Write a review
Print
Prep Time
35 min
Cook Time
30 min
Total Time
1 hr 5 min
Prep Time
35 min
Cook Time
30 min
Total Time
1 hr 5 min
Ingredients
  1. 200g mel
  2. 1,5 dl kogt vand
  3. Lidt kartoffelmel (til at rulle dejen ud på)
  4. Evt. en lille smule salt
Instructions
  1. Hæld mel i en skål og tilsæt kogt vand ad 5 omgange - altså lidt ad gangen.
  2. Ælt dejen godt sammen (i ca. 3 min).
  3. Lad dejen stå ca. 30 min. (Brug husholdningsfilm, så dejen ikke bliver tør.)
  4. Del dejen i 50 stk.
Rul dejen ud
  1. Brug gerne kartoffelmel til at rulle ud på.
  2. Dejen rulles meget meget tynd, ca. 1 mm, i små cirkler.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Hjemmelavet Gyozadej

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)