Der er mange, der har spurgt om man selv kan lave dej til Gyoza.
Det kan man sagtens 😉 Og en god ting er, at dejen kan fryses.
Derfor laver jeg masser af dej, når jeg har tid, og putter den i fryseren.
Så behøver jeg ikke at lave hele helt fra bunden af hver gang.
Ingredienserne er meget simple.
Det vigtigste er at bruge KOGT VAND.

Hjemmelavet gyozadej
2016-06-21 21:21:20

Yields 50
Prep Time
35 min
Cook Time
30 min
Total Time
1 hr 5 min
Ingredients
- 200g mel
- 1,5 dl kogt vand
- Lidt kartoffelmel (til at rulle dejen ud på)
- Evt. en lille smule salt
Instructions
- Hæld mel i en skål og tilsæt kogt vand ad 5 omgange - altså lidt ad gangen.
- Ælt dejen godt sammen (i ca. 3 min).
- Lad dejen stå ca. 30 min. (Brug husholdningsfilm, så dejen ikke bliver tør.)
- Del dejen i 50 stk.
Rul dejen ud
- Brug gerne kartoffelmel til at rulle ud på.
- Dejen rulles meget meget tynd, ca. 1 mm, i små cirkler.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/
Mere inspiration
Hjemmelavet Gyozadej