Negitoro? Hvad er det?

Det er hakkede rå tun med forårsløg.

En af populær måde til at spise tun i Japan. Jeg køber tit frossen tun i netto.  Det koster omkring 50 kr. Det koster også næsten sammen i Japan, så er det rimeligt pris, synes jeg.

Negitoro (Rå hakket tune med forårsløg)

Japaner spiser Negitoro som Donburi (Don = Ovenpå ris) = Negitoro donburi

mgyo-001sub2

Som makisushi=Negitoro maki,  (Tjek hvordan laver man Maki sushi her : Sushi med laks og tun)P019218307_480

Negitoro Gunkan ( slags af susi med tang)

s_001u

eller bare kun Negitoro med øl 🙂    

Ja! Hvis man kan lave Negitoro, er der mange muligheder til at nyde!

 

20151024-3318 20151024-3332 20151024-3333 20151024-3334 20151024-3335 20151024-3336 20151024-3338 20151024-3339

Hakkede rå tun|ねぎとろ |Negitoro
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
20 min
Total Time
50 min
Prep Time
30 min
Cook Time
20 min
Total Time
50 min
Ingredients
  1. Ingredients
  2. Frisk rå tun eller frossen tun 2 stk.
  3. Soyasauce (syoyu) ca. 3 spsk
  4. 5 stk. forårsløg
  5. Wasabi efter smag
Instructions
  1. 1. Hak tun som vist på billedet. TIP! Du må ikke skære tun, bare huk dem brugende knivs bagside.
  2. 2.Bland hakkede tun med fin hakkede forårsløg og soyasouse.
  3. 3.Bon appetit!
Notes
  1. Blad wasabi sammen med, hvis du vil.
  2. Jeg forslår at sætter negitoro i køleskabe min. 2 timer,så soyasause' smage kommer til tun og smager bedre.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Hakkede rå tun|ねぎとろ |Negitoro

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)