I dag forklarer jeg hvordan jeg laver fars til Gyoza.

Gyoza er fra Kina, men meget meget populær i Japan som hverdagsmad.

Dette er den japansk version.

Vi spiser gyoza med ponzu  ポン酢(Citrus-soya sauce)originalog la-yu  ラー油(辣油)(chili-sesamolie) japanese_rayu_close til.

TIP til opskriften er at tilsæt kartoffelmel til sidst. Kartoffelmel gør, at den lækre saft fra kødet i gyozaen ikke spildes, når man steger dem.

Gyoza fars (japansk version)
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Prep Time
10 min
Ingredients
  1. 1/2 spidskål eller hvidkål
  2. 7 stk. forårsløg
  3. 500g hakket svinekød (8-18 % fedt)
  4. 2 fed presset hvidløg
  5. Revet ingefær (Riv ca. 4cm x 4cm x 4cm stor ingefær)
  6. 2 spsk. oyster sauce
  7. 4 spsk. soya sauce
  8. lidt salt og peber
  9. 1 spsk. kartoffelmel
Instructions
  1. Skær spidskål og forårsløg i små stykker som på billederne.
  2. Kom alle ingredienser (undtagen kartoffelmel) i en skål og bland godt.
  3. Tilsæt kartoffelmel til sidst og ælt godt igennem.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Gyoza-fars (japansk version)

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)