I dag forklarer jeg hvordan jeg laver fars til Gyoza.
Gyoza er fra Kina, men meget meget populær i Japan som hverdagsmad.
Dette er den japansk version.
Vi spiser gyoza med ponzu ポン酢(Citrus-soya sauce)og la-yu ラー油(辣油)(chili-sesamolie)
til.
TIP til opskriften er at tilsæt kartoffelmel til sidst. Kartoffelmel gør, at den lækre saft fra kødet i gyozaen ikke spildes, når man steger dem.

Gyoza fars (japansk version)
2016-07-12 18:39:50

Prep Time
10 min
Ingredients
- 1/2 spidskål eller hvidkål
- 7 stk. forårsløg
- 500g hakket svinekød (8-18 % fedt)
- 2 fed presset hvidløg
- Revet ingefær (Riv ca. 4cm x 4cm x 4cm stor ingefær)
- 2 spsk. oyster sauce
- 4 spsk. soya sauce
- lidt salt og peber
- 1 spsk. kartoffelmel
Instructions
- Skær spidskål og forårsløg i små stykker som på billederne.
- Kom alle ingredienser (undtagen kartoffelmel) i en skål og bland godt.
- Tilsæt kartoffelmel til sidst og ælt godt igennem.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/
Mere inspiration
Gyoza-fars (japansk version)