Det er blev en ny trend at drikke matcha i Danmark.

Jeg ser mere og mere om matcha/ grøn te på media.

Det er jeg rigtig glad for 🙂

Jeg har modtaget min ynglings månedlig eco/ cruelty-free goodiebox, BOB&BOXY.

(Jeg blev forelskede i Bob&Boxy. Jeg kan næsten ikke vente 1 måned til at får ny box. Hvis du er vild med naturlig produkter eller organic beauty, health og lifestyle. Jeg virkelig anbefaler bob&boxy. Det er også en dansk firma 🙂 )

IMG_1450

Der var matcha pulver i min bob&boxy. Det er økologisk matcha fra Japan.

Det smager fantastisk, synes jeg. Så kom jeg til at tænke på at jeg kan prøve at lave matcha kage!

Jeg har fået at vide at mange af mine venner i dk rigtig godt kan lide min matcha kage og spørge opskriften.

Derfor sidder jeg her og skrive og dele den med jer.

Jeg håber I kan godt lide det.

HVOR KAN MAN KØBE MATCHA I DANMARK??

1.Fra bob&boxy var Byoh.dk

MG_5423_1024x1024

(Byoh har matcha bar i kbh! Jeg SKAL prøve det! Det ser spændende ud.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Jeg har brugt byoh matcha, så har jeg prøvet at købe anden fra Helsam

matcha-te-green-tea-powder-oe

 

20160228-4786

20160228-4788

20160228-4796

20160228-4790

20160228-4791

20160228-4793

20160228-4794

20160228-4797

20160228-4798

20160228-4799

20160228-4800

20160228-4801

20160228-4802

20160228-4803

20160228-4804

20160228-4806

20160228-4810

Grøn te/matcha kage |抹茶ケーキ
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
45 min
Total Time
1 hr 5 min
Prep Time
20 min
Cook Time
45 min
Total Time
1 hr 5 min
Ingredients
  1. Hvidmel 140g
  2. Bagepulver 2 g
  3. Smør 100g
  4. Créme fraiche 40g
  5. sukker 110g
  6. æg 2stk.
  7. Fløde ca.10g
  8. Matcha pulver 4g
Instructions
  1. Miks mel og bagepulver og start varms oven op på 170℃
  2. Kom smør,créme fraiche og sukker i en skål og piks dem til at det bliver hvidere
  3. Kom piksede æg til skålen (på 2-3 gange)
  4. Tilsæt mel og bagepulver i skålen.
  5. Tag ca. 100g dejen fra skålen til en ny skål og tilsæt matcha og fløde.
  6. Kom dejen i en kageform. Bagefter kom matcha dejen og miks dejen lidt.
  7. Gentag alm. dejen og matcha dejen.
  8. Bag ca.40 min ved 170℃ (i der sidste 10-15 min sæt sølvpapir på kagen.)
  9. Når kagen blev køles ned, sæt husholdningsfilm over kagen.
Notes
  1. Det smager bedste, hvis man vente ca. 10 min efter lavet.
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Grøn te kage|抹茶ケーキ| Matcha keeki

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)