Forårsløgskage er en klassisk kantonesisk street food, og findes i mange dim sum restauranter i hong kong. Den er sprød på ydersiden og blød ind i. Det er dejligt at få en i vinter når man er ude.

12107839_1057832700895615_3114570191641679091_n

Vi bruger lunkent vand i dejen. Jeg plejer at koge vand i kedel og vent til den køl lidt ned, mens jeg nyde en kop te ved siden af. Madlavning skal være afslappet 🙂

Forårsløgskage | 葱油饼 | cong yau bang
Yields 4
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
35 min
Total Time
1 hr 5 min
Prep Time
20 min
Cook Time
35 min
Total Time
1 hr 5 min
Ingredients
  1. 250 g hvedemel
  2. 1 tsk sukker
  3. 1/4 tsk salt
  4. 1/4 tsk tørgær (eller 3,2 g frisk gær)
  5. 1,5 dl lunkent vand
  6. 100g hakket forårsløg
  7. 1,5 spsk oile
Instructions
  1. Bland mel, sukker, salt og gær i en skål
  2. Tilsæt lunkent vand, bland og ælt dejen rigtig godt (mindst 5 min) til den er blank og smidig
  3. Brøst noget olie i bunden og siden af skålen, sæt dejen i
  4. Stil den til hævning på et lunt sted med et vådt klæde over (35 min)
  5. Skær dejen i 4 portioner, rul den ud så tynd som muligt til en rektangel.
  6. Brøst noget olie på dejen, salt til smag
  7. Sæt forårsløget på
  8. Rulle fra bunden up til en pølser, og rul så til en snegle
  9. Varm lidt olie i en pande ved medium varme, begge sider skal steges til en smuk gyldenbrun farve (ca. 5 min)
Notes
  1. Nyde dem mens de er varme 🙂
Ris Uden Fis http://risudenfis.dk/

Forårsløgskage | 葱油饼 | cong yau bang

Post navigation


Spørg os / fortæl os din mening om indlægget :)